Rosa Butsi

Van productie tot exploitatie met succes samengewerkt

In aanloop van het aankomende album hebben we met plezier gewerkt aan twee single-releases van Rosa Butsi. Haar following steeg naar 50.000 maandelijkse luisteraars op Spotify; een sterk fundament.

Rosa Butsi heeft 2 songs gereleased ter promotie van het aankomende album. Beide songs resoneren in impact-volle playlists en het kan geen toeval zijn dat op verschillende streaming-services muziek in Acoustic Winter staat. De ballad Marigold werd uitgebracht in Dolby Atmos op Apple Music. Ze nam ook een prachtige 27 Tapes-sessie op voor de songs Magenta & Marigold.

Behaalde resultaten

 • 1

  Strategie

  In aanloop van het nieuwe album bracht Rosa Butsi 2 songs uit waar we met zorg aan hebben gewerkt. Door een gedegen activatie, advertisement en de juiste content (27 Tapes) is het verhaal goed overgebracht.

 • 2

  Pers & Radio

  Rosa Butsi heeft een sterke live reputatie en is goed vertegenwoordigd op DSP's. Vanuit deze basis zijn haar releases in de periferie goed opgepakt. Door het invloedrijke Belpop werd ze als One to Watch bestempeld.

 • 3

  Streaming

  Mede door de juiste strategie, en de optimalisatie van de basis. Maar bovenal door goede songs, zijn de singles in matchende lijsten terecht gekomen. De muziek resoneert in de juiste context.

 • 4

  Productie

  Door de samenwerking met de Moon Music Studios kunnen we met zorg anticiperen binnen de creatieve grenzen van het project. De productie en timing van de songs zijn perfect afgestemd op het beoogde doel.

"

"Both singles, Magenta and Marigold, will be on the album in a different form."

Roos Denaayer

Rosa Butsi

Rosa Butsi in de studio