Rapper Tayyib Ali in samenwerking met het Nederlandse Golvendans

Rapper Tayyib Ali in samenwerking met het Nederlandse Golvendans

De Hi-Fi vintage sound en Ali's smooth rap zorgt voor een grensverleggende samenwerking. De songs zijn nostalgisch naar de old-school hip-hop, en resoneren met succes binnen het afgebakende genre.

Tayyib Ali, die eerder werkte met grote namen als Lil Uzi Vert en Rocky Fresh, gaat voor een nieuw geluid in samenwerking met het Nederlandse Golvendans. Je zou kunnen stellen dat de productie van Tayyib Ali & Golvendans on-Nederlands goed is. Daardoor is de match met Ali's stemgeluid perfect en bereiken de songs ook buiten Nederland veel luisteraars. De single Great Life werd al toegevoegd aan Jazz Rap op Spotify en Last Left resoneert in het invloedrijke BARS op Apple Music.

Behaalde resultaten

 • 1

  Productie

  De productie van Tayyib Ali & Golvendans is volledig verzorgt door Polymoon. Vocals zijn grotendeels in LA opgenomen, en alle tracks zijn in Nederland geproduceerd in de Moon Music Studios.

 • 2

  Streaming activatie

  Met de (her)activatie van de doelgroep, werken we gestaag aan verschillende tracks. De eerste singles zijn opgenomen in invloedrijke playlisten zoals Movement, Jazz Rap en BARS.

 • 3

  Radio & Pers

  Er is airplay op RTBF en Bruzz in België. En Hip-hop N-more, en Worldwide Hip-Hop schreven al lovend over de songs. Door de individuele verhalen van de songs te evangeliseren bereiken we de doelgroep.

 • 4

  Strategie

  Het doel is om de bestaande doelgroep te heractiveren en een nieuwe doelgroep te activeren. De sound slaat een brug tussen Hip-Hop en R&B. Een optimum waar we ons op toespitsen.

"

“This is what I'm passionate as hell about.“

Tayyib Ali

Tayyib Ali & Golvendans

Tayyib Ali