Rising star en pianist Challem scoort streaming-hit met Settle & Decor

Rising star en pianist Challem scoort streaming-hit met Settle & Decor

Na de debuut release volgden verschillende radio-performances. De Nederlandse pianist Challem staat in de grootste playlists en bereikt momenteel honderdduizenden unieke luisteraars per maand.

We zijn in synergie betrokken bij de releases van Challem. In 2 EP's tijd heeft hij een enorm bereik gekregen en in de basis resoneert zijn muziek nu op de beste plekken. In samenwerking met het [Integral] team hebben we een basis gelegd op het gebied van streaming, pers en radio. Door samen te werken met de Moon Music Studios kan Challem in de slipstream van het succes in alle rust werken aan nieuwe songs.

Behaalde resultaten

 • 1

  Strategie

  Door in detail betrokken te zijn gedurende de hele campagne, zijn we vanaf de debuutsingle met succes aan het toewerken naar honderduizenden luisteraars per maand.

 • 2

  Pers & Radio

  Challem is gedurende de campagne verscheidene keren op bezoek geweest bij NPO Radio 1 & 4. Ook Calm Radio, Classic NL, en Luister Magazine besteden aandacht aan de releases.

 • 3

  Streaming

  De releases zijn met succes geactiveerd op o.a. Spotify, Apple, Amazon, Deezer en YouTube. Een strategie, waarbij we hebben geoptimaliseerd, en geactiveerd.

 • 4

  Productie

  Achter de schermen kon Challem in alle rust werken aan zijn nieuwe album. In samenwerking met de Studio staan verscheidene producties op stapel.

"

“I couldn’t have had this start of my carreer without the help of Télès Music. They changed the way I present myself for the better”

Challem

Joachim van Marrewijk

Challem in Spanje